Je talenten ontdekken was nog nooit zo eenvoudig

Wat zijn mijn talenten?

Dat heb je je vast weleens afgevraagd. 

Niet omdat je een lucratief YouTube kanaal wilt beginnen, maar omdat je graag werk doet waar je echt in kunt excelleren. Want jij snapt ook wel dat je effectiever en succesvoller bent, als je een baan kiest die naadloos aansluit bij jouw sterkste competenties.

En dat het dan makkelijker is om elke ochtend gemotiveerd wakker te worden. Met oneindig veel zin in je werkdag.

Klinkt fijn toch?

De TMA talentenanalyse helpt je daarbij

Als gecertificeerd TMA professional zie ik elke keer weer hoe waardevol deze methode is voor twintigers en dertigers die betekenisvol werk willen doen en met zelfvertrouwen keuzes willen leren maken in hun loopbaan.

Ik werk zo graag met deze methode, omdat hij zeer diepgaand, positief, niet veroordelend en toekomstgericht is. Je hebt er dus jaren profijt van.

De TMA talentenanalyse brengt jouw belangrijkste drijfveren in kaart en vertaalt deze vervolgens naar je meest waardevolle talenten. De uitslag is altijd uniek, want dat ben jij ook. 

Je kunt de TMA rapportage dus zien als een soort vingerafdruk die een deel van jouw persoonlijkheid laat zien en zichtbaar maakt op welke gebieden en competenties jij je het best kunt ontwikkelen om het meeste uit jezelf en je carrière te halen.

Met de TMA talentenanalyse krijg je ook inzicht in:

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je werk doet dat dicht bij je ware aard ligt

Wat levert de TMA talentenanalyse je nog meer op?

Vingerprint GroeiGeluk
bloemetje

Zo werkt de TMA talentenanalyse

Wat je krijgt?

tma talentenanalyse
bloemetje

Goed om te weten

Je kunt de TMA talentenanalyse met verdiepend gesprek altijd los bij me afnemen, maar omdat ik zo enthousiast ben over de resultaten is hij ook onderdeel van mijn loopbaancoachingsprogramma’s:

Kosten losse analyse: €395 excl. btw 
(Dit is inclusief voorgesprek, vragenlijst en verdiepende sessie van 1,5 uur.)

NB: Voor werkgevers gelden zakelijke tarieven. Naast de TMA talentenanalyse biedt de TMA methode ook andere waardevolle instrumenten zoals de 360 graden feedback.

Meer weten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven