Wat klanten zeggen over GroeiGeluk

Ik weet nu wat ik kan en wil

Tijdens mijn traineeship heb ik loopbaancoaching mogen ontvangen van Kim. En wat ben ik hier blij mee! Tijdens mijn studie werd er heel weinig aandacht geschonken aan vragen zoals “waar liggen je kwaliteiten” of “in welke werkomgeving werk je het liefst”. Kim heeft mij begeleid bij het beantwoorden van die vragen door heel goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en samen leuke oefeningen te doen. Ze neemt daarbij alle tijd voor je, is erg vrolijk en optimistisch en maakt samen met jou een traject op maat. Je merkt aan alles dat loopbaancoaching haar passie is. Ik weet nu wat ik kan en wil in mijn werk en welke vervolgstappen ik kan nemen. Ik zou loopbaancoaching van Kim dan ook aanraden aan iedereen!

– Renée, 27 jaar

renee review homepage
malissa

Zeer waardevol

Toen ik een traineeship volgde ben ik een coachingstraject doorlopen met Kim. Ik ben een generalist, wat erin resulteert dat ik erg breed inzetbaar ben en veel leuk vind. Maar waar ik nou echt energie van krijg/ wat eruit springt kon ik niet goed beantwoorden. Kim heeft met mij verschillende oefeningen gedaan. Van het opschrijven van je energiegevers/vreters, tot talentenkaarten leggen. Daarnaast hebben we meerdere gesprekken gevoerd over het werk en alles erom heen. Daardoor kreeg ik meer inzichten in talenten en interesses. Ik heb het traject als zeer waardevol ervaren en raad het iedereen, die wat van zichzelf wil leren, aan!

– Malissa, 25 jaar

Concrete stappen kunnen zetten

Kim heeft mij als loopbaancoach erg goed geholpen; ik wilde graag weten wat voor richting ik nou precies op wilde met mijn loopbaan en daar graag wat meer focus in aanbrengen. Kim snapte goed wat deze vraag inhield en had vele oefeningen die mij verder hielpen. Hierbij had ze altijd oog voor of deze oefening bij mij paste (als persoon) en of ik hier iets aan kon hebben. Ze legde ook altijd erg goed uit waarom ze me vroeg een bepaalde oefening te doen en wat ik er aan zou kunnen hebben, fijn! Daarnaast nam ze echt de tijd mij beter te leren kennen en de coaching aan te laten sluiten op mijn behoeften, hierbij checkte ze steeds met mij of we nog de richting op gingen die ik graag wilde. Ik weet inmiddels welke kant ik graag op wil en heb daar, mede dankzij Kim, ook concrete stappen in kunnen zetten. En verder is Kim ook gewoon een erg fijn persoon om mee te praten: positief, inlevend, motiverend en kritisch wanneer nodig!

– Marloes, 25 jaar

marloes review homepage
muriel review homepage

Veel bruikbare inzichten

Ik gun iedereen een coach als Kim! Ze is positief, leeft met je mee en komt tot de kern van de situatie. Tijdens de gesprekken die we samen hebben gevoerd, heb ik veel bruikbare inzichten opgedaan voor de volgende stappen in mijn loopbaan. 

– Muriël, 23 jaar

Eyeopener

Dit loopbaantraject is voor mij een ontzettende eyeopener geweest. Ik wist niet goed wat ik wilde en ik wist al helemaal niet wat mijn talenten waren, waar ik goed in was en wat mij motiveerde. Dankzij de manier van coachen en begeleiden van Kim ben ik erachter gekomen wat ik nu écht wil en waar ik goed in ben, wat mij motiveert, maar ook wat mij demotiveert. Ik heb nu goed voor ogen, wat me écht motiveert en waar ik voor de volle 100% voor wil gaan en waar ik ook plezier uithaal. Ik zie het traject als een bergwandeling. Ik heb eindelijk het punt bereikt waarop je het mooiste uitzicht hebt. Je ziet al het moois wat voor je ligt, je hebt overzicht. En toch ook kun je zien welk pad je nu eigenlijk bewandeld hebt en hoeveel moois je tijdens de wandeling zelf bent gepasseerd zonder je er bewust van te zijn. Ik heb zoveel dingen geleerd over niet alleen mijzelf, maar ook het proces op zich. Ik heb geleerd dat genieten van de weg er naartoe, minstens zo belangrijk is als het uiteindelijke doel.

– Rebecca, 26 jaar

rebecca review homepage
trainee gemeente

Met nieuwe inzichten verder

Ik heb veel gehad aan Kim tijdens mijn traineeship bij de gemeente. We hebben verschillende coachingsgesprekken gevoerd waarbij ze altijd vrolijk en toegankelijk was. Hierdoor was ze een fijne en vertrouwde gesprekpartner om mee te sparren. Ik werd door Kim aan het denken gezet, kreeg het gevoel dat ik gehoord werd en kon met nieuwe inzichten weer verder. Ook op persoonlijk vlak was ik op mijn gemak bij Kim, ze toonde altijd veel interesse en kletst gemakkelijk 🙂. Ik raad haar coaching zeker aan!

– Trainee gemeente, 27 jaar

Andere baan die beter aansluit bij waar ik energie van krijg

Een paar maanden geleden heeft Kim bij mij een TMA assessment afgenomen. Erg leuk, én erg inzichtgevend: we hebben een fijn gesprek gevoerd over de (werk)omstandigheden waarin ik me over het algemeen het meest comfortabel en gemotiveerd voel. Op verschillende momenten wist Kim verbanden te leggen tussen op het oog ongerelateerde werksituaties, en vroeg door waar het ook voor mij interessant werd. Je merkt dat ze met veel plezier en interesse kijkt en luistert naar wat mensen drijft en motiveert. Voor mij heeft dat ertoe geleid dat ik, mede op basis van de TMA assessment, opnieuw heb gekeken naar mijn werksituatie, en uiteindelijk gekozen heb voor een andere baan waarvan ik verwacht dat deze beter aansluit bij waar ik energie van krijg. Ik kan Kim dus van harte aanbevelen. Bedankt Kim!

Annejan, 38 jaar

Annejan review TMA
Scroll naar boven