Ik help jou bij het ontdekken en gaan voor wat je echt wilt!

Je droombaan vinden? Kan gewoon!

Iedereen die weleens met een backpack door Azië (of vul een ander continent in) heeft gereisd, weet:

Niet naar huis. Ook niet naar Thailand, Guatemala, Australië of waar je dan ook bent geweest. Maar naar dat ene gevoel. Een gevoel van vrijheid, avontuur, dicht bij jezelf staan en tja: happy days.

Het liefst zou je meteen weer vertrekken. Maakt niet uit waar naar toe. Gewoon, op pad. Je eigen koers bepalen. En nieuwe dingen ontdekken.

Dat heet: Wanderlust

Je droombaan vinden

Zelfs als je nog nooit ver of lang hebt gereisd, kun je het verlangen naar dit gevoel herkennen. Want ook in je loopbaan kun je de behoefte krijgen om op ontdekkingstocht te gaan.

Omdat je het gevoel hebt dat je niet helemaal op je plek bent.

Nou ja, let’s be honest: je wéét dat je niet op je plek bent.

Maar waar moet je heen?

Ontdek en ga voor wat je echt wilt

Valt de overgang van studie naar werk je zwaar en krijg je daar meer stress van dan je aan je omgeving laat blijken?

Of was je vol enthousiasme aan je nieuwe baan begonnen, maar voelt het nu al een tijdje alsof je stil staat? En krijg je het daar Spaans benauwd van?

Haal je geen voldoening uit je werk? Te weinig uitdaging? Of voel je je opgesloten in een carrièrepad waar je nul energie van krijgt?

Blijkt je droombaan helemaal niet je droombaan te zijn? Maar vind je het toch eng om iets anders te kiezen, omdat dat ook weleens tegen zou kunnen vallen? Of omdat er zoveel opties zijn dat het je duizelt en je niet weet waar je moet beginnen?

Ben je bang dat het te laat is om te onderzoeken wat je nou echt leuk vindt? Of waar je goed in bent?

Geen paniek, maar kom in actie. Het is nooit te laat.

loopbaancoach young professionals
bloemetje

Durf jij je hart te volgen?

Samen zetten we jouw loopbaan weer op de rit

Die betekenisvolle droombaan belt natuurlijk niet vanzelf bij jou aan. Daar moet je wel wat voor doen. 

Maar je hoeft het niet alleen te doen. Als loopbaancoach help ik je met mijn kennis, positiviteit en betrokken instelling graag op weg. 

Die weg is voor iedereen anders, dus coaching is altijd maatwerk.

Maar ik ben ervan overtuigd dat zelfinzicht voor IEDEREEN het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven. 

Daarom leer ik je hoe je kunt vertrouwen op jezelf, zodat je keuzes kunt maken met je hoofd én je hart. Keuzes die echt goed voelen. Omdat je door onze gesprekken en de oefeningen die je krijgt, aan het einde van de samenwerking ineens nieuwe mogelijkheden ziet en heel goed weet welk werk bij je past.

Waardoor je ook niet meer hoeft te twijfelen over jezelf of uit balans wordt gebracht door de meningen en ideeën van anderen.

loopbaancoach young professionals
bloemetje

We gaan antwoorden vinden op vragen als:

Dit vraagt de loopbaancoaching van jou

Je kunt de loopbaanbegeleiding zien als een soort roadtrip naar je diepste zelf. En naar een nieuwe bestemming voor jouw loopbaan. Een reis die meer rust in je hoofd en nieuwe energie in je lijf oplevert.

Dat vraagt ook om een investering van jou. 

Zowel in tijd, als financieel. Want we gaan niet alleen maar wat zitten kletsen. Je krijgt ook oefeningen en opdrachten waar je actief mee aan de slag moet om tot goede resultaten te komen.

Je financiële investering hangt af van welk programma het beste aansluit bij jouw situatie. En of je dat veel geld vindt, hangt weer af van hoe je er naar kijkt. Want ja, je kunt het natuurlijk maar één keer uitgeven.

Dus ontdekken welke baan jou echt gelukkig maakt, betekent dan misschien dat je:

Maar dan ga je de komende (pakweg) 40 jaar wel met plezier naar je werk.

En dat is toch ook veel waard.

Zo vind je je droombaan

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek bekijken we samen wat je loopbaanvraag is, wat je nodig hebt en wat ik je daarbij kan bieden. Om je echt goed te kunnen helpen, vind ik het ook belangrijk dat we beiden een klik ervaren. Zodat we ook allebei vertrouwen hebben in onze samenwerking.

Je kunt kiezen uit drie programma’s. Mocht je iets anders nodig hebben, dan maak ik na een kennismaking graag een offerte op maat.

Belangrijke tip: er zijn veel mogelijkheden om de kosten voor loopbaancoaching (deels) door je werkgever vergoed te krijgen. Vraag dus aan je leidinggevende of HR-manager of hier bij jullie een regeling voor bestaat. 

In sommige gevallen zijn de kosten zelfs aftrekbaar bij je belastingaangifte. De meest actuele informatie hierover vind je bij de belastingdienst. Het checken dus zeker waard!

GroeiGeluk
carrière boost

995,- excl. btw.

GroeiGeluk
loopbaan deep dive

1795,- excl. btw.
Populair

Ultieme roadtrip naar jouw droombaan

2495,- excl. btw.

Wat weet ik er nou van?

Ik volgde een opleiding HRM en na tien jaar ervaring in de HR begon ik naast mijn werk aan een opleiding loopbaancoaching. Sinds 2017 ben ik tot mijn grote plezier werkzaam als loopbaancoach. 

En ik blijf mezelf nog steeds constant bijscholen in mijn vakgebied. 

Zo behaalde ik een certificaat Advanced Jobmarketing 3.0 voor loopbaanprofessionals bij Aaltje Vincent, volgde ik een training voor Professioneel Trainers bij ICM en ben ik zowel DISC als TMA gecertificeerd. Ook ben ik gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Het keurmerk voor Loopbaanprofessionals van beroepsvereniging Noloc.

Maar het meest leerde ik natuurlijk van al die Young Professionals die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden om hun droombaan te vinden.

Ik vind het nog belangrijk om te benoemen dat een goede coach wat mij betreft weet wat hij of zij kan, maar ook snapt wanneer je iemand beter kunt doorsturen. Want ik ben geen (klinisch) psycholoog. Daarom verwijs ik door naar een goede specialist als ik signaleer dat de oorzaak van een probleem dieper ligt dan waar mijn expertise bij kan helpen.

loopbaancoaching young professionals
bloemetje
Scroll naar boven